De kandidaten van de Partij Sleutelstad hebben nog wat werk te doen. Op de campagnestart kwam nog geen publiek af, maar de partij belooft de komende weken flink van zich te zullen laten horen. Ook letterlijk met het campagnelied 'PS I love you'. (Foto: Chris de Waard).

Partij Sleutelstad begint campagne met ludieke overhandiging in het Van der Werfpark

Met het overhandigen van ‘de sleutels van de stad’ aan burgemeester Van der Werf is zaterdag ook voor de Partij Sleutelstad de verkiezingscampagne begonnen. Ook werd een ‘verkiezingsstrijdlied’ gezongen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/131611015″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: De Partij Sleutelstad heeft een heus campagnelied. Lijsttrekker Mieke Siwpersad licht het programma toe.

Maarten Kersten, de nummer 2 van de lijst, had ‘de sleutels van de stad’ eigenlijk aan burgemeester Lenferink willen overhandigen. “We hebben hem uitgenodigd, maar we kregen niet een antwoord. Dat is nu precies wat we bedoelen met de kloof tussen bestuur en burgers.” De PS wil die kloof vooral dichten met het houden van online referenda zodat de Leidenaren zich over allerlei zaken kunnen uitspreken.

De nummer 2 van de PS, Maarten Kersten, draagt voor uit de partijbundel. (Video: Chris de Waard).

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×