Groep Kok negeert oproep tot saamhorigheid

Terwijl vrijwel iedereen oproept tot kalmte na de aanslag gisteren in Parijs, doet fractievoorzitter Tomas Kok van de Groep Kok precies het tegenovergestelde. Hij zaait juist verdeeldheid of doet daartoe in elk geval een poging. “Bij de demonstratie in Leiden komen sprekers namens de islamitische gemeenschap. “Grenzeloze schijnheiligheid en lafheid,” noemt Kok dat vanmiddag via Twitter en Facebook.

Tomas-Kok

Ook via zijn gisteren gelanceerde website trekt hij fel van leer tegen zowel de islam, als tegen het stadsbestuur dat hij wereldvreemd en niet daadkrachtig noemt. Net als PVV-leider Geert Wilders stelt Kok dat we in oorlog zijn. “En de islam is de vijand,” aldus Kok.

 

 

 

Fractievoorzitter Tomas Kok van de Groep Kok. (Foto: PR).

Politiek jesuischarlie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×