Leiden Centraal is door de politie hermetisch afgesloten. Er wordt een verdacht pakketje onderzocht. (Foto's: Eline van den Hout).

Leiden Centraal dicht wegens verdacht pakketje

verdachtpakketje

Station Leiden Centraal is afgesloten in verband met de vondst van een verdacht pakketje. Ook rijden er op last van de politie geen treinen. Aan een paal op perron 5 is een vuilniszak vastgetaped. Er lijkt ook een camera aan vast te zitten. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie is ingeschakeld.

 

 

 

Foto links: Matthijs Snepvangers (via Twitter).

bom leiden centraal 2

De NS denkt dat de stremming van het treinverkeer nog wel even gaat duren en verwacht dat het treinverkeer tussen Leiden Centraal, Leiden De Vink, Leiden Lammenschans en de stations Sassenheim en Voorhout pas rond 11. 00 uur weer op gang komt. De extra reistijd is meer dan 60 minuten. De NS heeft inmiddels bussen ingezet.

112 Sleutelstad bommelding-cs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×