(Foto's: PR)

Landelijke fractieleiders D66 en GroenLinks bezoeken Leiden

Morgen zullen zowel Alexander Pechtold (D66) als Bram van Ojik (GroenLinks) een bezoek brengen aan Leiden in het kader van de campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart.

Van-Ojik-leiden.jpgVan Ojik gaat om 11.00 uur samen met met maatschappelijke organisaties en afdelingen van GroenLinks protesteren tegen de aanleg van de Rijnlandroute, die de A4 met de A44 moet verbinden. “GroenLinks wil de Oostvlietpolder groen houden en de bewoners van de Stevenshof in een gezonde omgeving laten wonen”, zo stelt de partij, die hiervan een speerpunt heeft gemaakt voor de verkiezingen. Vervolgens zal van Ojik van 12.00 tot 13.00 uur de binnenstad bezoeken met Huri Sahin, de lijsttrekker van GroenLinks Zuid-Holland.

Pechtold zal ’s middags tussen 13.00 en 14.00 uur samen met vrijwilligers gaan flyeren op de Garenmarkt. “Door op straat te flyeren en in gesprek te gaan met de mensen horen we welke vragen ze hebben en welke problemen en ideeën er zijn in de provincies”, aldus Pechtold. “Want daar draaien de komende verkiezingen om: de provincies.”

Politiek Regio ps2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×