Vanmorgen werd de wand van de parkeergarage geïnspecteerd. Een routinecontrole bij dit soort werkzaamheden. Op 15 meter diepte haalden de duikers de laatste resten grond van de wanden die verder in prima conditie bleken te zijn. (Foto: Buro JP).

Duikers inspecteren garagewand Lammermarkt

Er is één plek in Leiden waar je 15 meter diep kunt duiken: de bouwput voor de nieuwe ondergrondse parkeergarage aan de Lammermarkt. En dat gebeurde vandaag. Duikers inspecteerde op 15 meter diepte de wanden van de parkeergarage. “Een standaard-procedure bij dit soort werkzaamheden,” legt omgevingsmanager Marieke Duineveld van Besix Nederland uit. Besix is samen met Dura Vermeer verantwoordelijk voor de bouw van de diepste parkeergarage van Nederland.

Leiden Parkeergarage Lammermarkt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×