De wethouders Roos van Gelderen (SP, zorg en welzijn) en Paul Laudy (VVD, openbare ruimte) overleggen over de definitieve locatie van het regenboogzebrapad. (Foto: Chris de Waard).

Leiden krijgt voor Coming Outdag een regenboogzebrapad

Waar hij precies komt is nog onderwerp van wat laatste onderzoek, maar dát ‘ie er komt is sinds vandaag zeker. Leiden krijgt een regenboogzebrapad. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders vandaag besloten in de eerste vergadering na het zomerreces.

D66-raadslid Galith Mol nam voor de vakantie afscheid van de Leidse gemeenteraad. Ze kon haar nieuwe functie, conrector op een school, niet langer combineren met het raadswerk. Mol vroeg bij haar afscheid aan het college of Leiden niet in navolging van bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam en Maastricht, ook een zebrapad kon overschilderen in de kleuren van de regenboog. En dan wel graag voor 11 oktober want dan is het Coming Outdag. Aldus zal dus geschieden.

Advertentie

Leiden Politiek comingoutdag2015 regenboogzebra


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×