Folder van de officiële opening van Theehuis van Noord. (Afbeelding: PR).

Theehuis Leiden Noord nu eindelijk open

Het Theehuis in de Tuin van Noord gaat op zaterdag 26 september dan eindelijk echt open. De ontmoetingsplek voor iedereen die in Leiden Noord of Merenwijk woont of bezoek is, gaat met een vertraging van enkele maanden open. De ingebruikname begint met een burendag om 9.30 uur waarna de officiële opening om 13.30 uur plaatsvindt. De vertraging komt voornamelijk door het verlate klaarkomen van het park.

Het Theehuis heeft naast het zijn van een horecagelegenheid ook een sociaal doel. Het “wil de schakel zijn tussen mensen in de wijk. Het wordt grotendeels gerund door vrijwilligers, soms als onderdeel van leren en doorgroeien naar werk. Hoe meer vrijwilligers des te ruimer onze openingstijden. Hapjes en een drankje zijn niet duur!” staat op de uitnodiging voor de opening.

Het Theehuis is voorlopig woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×