Het bouwteam staat trots voor de eerste opgeleverde woningen van het Churchillpark. (Foto:PR).

Eerste woningen Churchillpark opgeleverd

Eind vorige week zijn de eerste huurwoningen van het project Churchillpark opgeleverd. In totaal bestaat de eerste fase uit 56 eengezinswoningen waarvan dertig vrije-sector-huurwoningen. Alle 26 koopwoningen zijn succesvol verkocht aan individuele kopers. De woningen zijn gebouwd op het vrijgekomen noordelijke deel van de sportterreinen tussen Boshuizerkade en Churchilllaan.

De 56 woningen zijn de eerste fase van de totale gebiedsontwikkeling van Churchillpark die zo’n 150 woningen bevat. De eengezinswoningen van ChurchillPark beschikken over circa 130 m2 woonoppervlak met vrij-op-naamprijzen tussen 280.000 en 325.000 euro. De huurwoningen hebben een woonoppervlak van circa 120 m2 en een huurprijs van circa 1.100 euro per maand.

Leiden churchillpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×