Debat in Leids Volkshuis: Zwarte Piet of niet

Leiding Debating UnionAanstaande dinsdagavond vindt er een zwartepietendebat plaats in het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk. Studentenvereniging ‘Leiden Debating Union’ organiseert de publieke gespreksavond over de toekomst van het Sinterklaasfeest en de rol van Zwarte Piet.

“Wij willen met het Pietendebat een platform bieden voor de verschillende standpunten die mogelijk in de stad leven ten aanzien van het sinterklaasfeest. Ook gaan we de Leidse temperatuur rondom de invulling van Zwarte Piet meten,” zegt Ybo Buruma van de Leiden Debating Union.

Tijdens de debatavond worden diverse panelleden bevraagd door een ervaren moderator. Ook het publiek kan zich in het gesprek mengen. Aanmelden kan via de site van de Leiden Debating Union.

Cultuur Leiden Zwarte Piet


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×