(Foto: PR)

Helden nomineren voor Leids Jeugdlintje

Voor de vijfde keer worden de Leidse helden en heldinnen in het zonnetje gezet bij de jaarlijkse uitreiking van de Leidse Jeugdlintjes. Ken jij een Leidse Kanjer en vind jij dat hij of zij het Leidse Jeugdlintje verdient? Geef dan deze topper voor 26 oktober op via het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente Leiden. Misschien wint hij of zij wel op 20 november het felbegeerde Leidse Jeugdlintje!

De gemeente Leiden zet jongeren die zich vrijwillig inzetten voor een ander in het zonnetje. Het is alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat de Leidse Jeugdlintjes worden uitgereikt! Met het Leidse Jeugdlintje wil de gemeente Leiden haar waardering uiten voor deze kinderen. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen.

Leidse held
Jij kent vast ook een kind dat altijd klaar staat voor een ander, tussen de zes en achttien jaar oud is en zich inzet voor de Leidse samenleving. Wilt u hem of haar in het zonnetje zetten, gewoon omdat hij of zij dit verdient? Vult u dan het aanmeldingsformulier in op de website van de gemeente Leiden.

Vul voor 26 oktober 2015 het aanmeldingsformulier in en stuur het op. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 20 november 2015 in het Kinderrechtenhuis.

Leiden Nieuws Leids Jeugdlintje


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×