(Foto: Facebook Singelpark Kweektuin)

Help mee in de Kweektuin tijdens Natuurwerkdag

GroenLinks nodigt iedereen uit om op zaterdag 7 november mee te helpen om het Singelpark nóg mooier te maken. Tijdens de landelijke Natuurwerkdag kunnen geïnteresseerde van 11.00 tot 15.00 uur mee helpen in de Kweektuin van het Singelpark.

De Natuurwerkdag is een landelijk initiatief van LandschappenNL en vindt elke eerste zaterdag van november in elke provincie plaats. Jong en oud kan op deze dag meehelpen aan het behoud en herstel van natuur en landschap in de buurt.

Onder leiding van de Vrienden van het Singelpark kun je tussen 11.00 tot 13.00 uur of tussen 13.00 tot 15.00 uur meehelpen met snoeien, zagen, hooien, schoonmaken van poelen en paden, wilgen knotten en takkenrillen maken in de Kweektuin van het Singelpark (naast het station, tegenover het IBIS Hotel). Voor kinderen zijn er andere activiteiten beschikbaar.

GroenLinks roept alle belangstellende om zich op te geven bij Koen Haer via koen.haer@groenlinksleiden.nl.

Leiden Nieuws vriend van het singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×