(Foto: PR)

Museum Boerhaave sleept prijzen in de wacht

Het Anatomisch Theater van Museum Boerhaave heeft gisteravond in London de Design Week Award, in de categorie ‘Digitale installaties’, in de wacht gesleept. Daarnaast is bij de Amerikaanse Spark Experience Awards de hoogste notering toegekend aan de voorstelling van het Anatomisch Theater.

De Design Week Awards rijkt ieder jaar prijzen uit aan de beste internationale projecten in onder andere branding, interieurdesign en interactieve tentoonstellingen.

Het Utrechtse bureau Tinker Imagineers is verantwoordelijk voor de audiovisuele voorstelling van het Anatomisch Theater. De voorstelling brengt door middel van geluid- en lichteffecten het ‘Theatrum Anatomicum’ tot leven. Op deze manier kunnen de bezoekers de verwondering en nieuwsgierigheid ervaren die wetenschappers van alle tijden heeft gedreven.

Cultuur Leiden Nieuws Science Museum Boerhaave


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×