DZB scant onder grote belangstelling de eerste meters Leids bouwarchief. (Archieffoto: Sleutelstad.nl)

VVD stelt vragen bij digitalisering bouwarchief

De VVD in Leiden wil weten of hoe het gunnen van de digitalisering van het Leidse bouwarchief aan de DZB is verlopen. Dat blijkt uit vragen die de fractie heeft gesteld aan college van burgemeester en wethouders. Raadslid Hoogeveen stelt de vragen omdat hij bang is dat Leidse ondernemers geen eerlijke kans hebben gekregen om ook te bieden op deze klus.

De Leidse liberalen willen weten of er goed is gekeken naar de alternatieven voor DZB en of de opdrachtnemer daadwerkelijk de beste (en mogelijk goedkoopste) was. Hoogeveen maakt zich zorgen om concurrentievervalsing. Aan het begin van 2016 worden de antwoorden van het stadsbestuur verwacht.

Economie Leiden Politiek DZB


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×