Komst Hudson's Bay naar Leiden nog niet helemaal zeker

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Hudson’s Bay naar Leiden komt. Dat zegt wethouder Laudy. “Ik hoor wel dat daar over gesproken wordt, maar ik weet dat eigenaar a.s.r. ook nog met andere partijen spreekt. Het lijkt me ook heel slim als je vastgoed wilt verhuren, dat je aan verschillende partijen vraagt wat ze willen en hoeveel ze zouden kunnen betalen.”

Chris de Waard in gesprek met wethouder Laudy over de invulling van het V&D-pand.

Hudson’s Bay kondigde afgelopen week aan circa twintig warenhuizen in Nederland te willen openen. In de meeste gevallen zal daarbij een voormalig V&D-pand worden betrokken. In een aantal plaatsen hebben die panden al een al dan niet tijdelijke nieuwe bestemming. Of ook het Leidse warenhuisgebouw aan de Aalmarkt zo’n tijdelijke bestemming krijgt, wordt snel duidelijk denkt Laudy: “Alles hangt af van de overeenstemming van a.s.r. met een nieuwe huurder en hoe lang die vervolgens nodig heeft. Voor een paar weken ga je dat niet doen. De eigenaar staat in elk geval positief tegenover zo’n tijdelijke invulling.”

Advertentie

Economie Leiden Politiek vroomdreesmann


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×