De Buurt in opbouw. (Foto's: Reanne van Kleef).

De Buurt Leiden telt af naar opening

Pop-up wijk ‘De Buurt’ opent op 17 juni in het stationsgebied. De opbouw is inmiddels in volle gang. Vanaf volgende week vrijdag gaat de pop-up buurt een plek bieden aan een hele serie activiteiten, evenementen, pop-up restaurants, winkeltjes, sport en zelfs een stadsstrand.

Eerder deed de organisatie een oproep aan partners om een bijdrage te leveren aan De Buurt. Inmiddels zijn veel plaatsen vervuld en staat er een heel scala aan activiteiten op de agenda. Geïnteresseerden kunnen zich echter nog steeds melden, stelt organisator Trudy Kwik. “Of we plek hebben, dat moeten we dan even kijken, maar ze kunnen ons gewoon een mailtje sturen. Ook is het mogelijk voor bedrijven om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te organiseren. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon je verjaardag vieren.”

buurtVanaf 17 juni is De Buurt geopend. Om 18.30 uur zal wethouder Paul Laudy het terrein officieel openen. Vanaf dat moment is iedereen welkom.

Reanne van Kleef sprak met organisator Trudy Kwik over de opbouw van De Buurt.

Cultuur Economie Leiden debuurt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×