Eind volgende week is er weer een feestelijke opening bij het V&D-pand. Die van Pop Up Leiden, het tijdelijke warenhuis dat er in de zomermaanden de deuren opent. (Archieffoto: Chris de Waard).

Pop Up Leiden opent volgende week in V&D-pand

Het is gelukt. Binnen twee weken tijd is op de parterre van het voormalige warenhuis V&D 1.500 vierkante meter winkelruimte verhuurd aan pop-up winkeliers die voor een groot deel uit Leiden komen. Concept Store Eduard start er een winkel met tassen van Fritag. Claudia de Zeeuw heeft daarvoor de samenwerking gezocht met met Bloemenboot de Watertuin. Een greep uit het verdere aanbod: mode van Madelon van MAF en De Klare Lijn met allerlei spullen voor het interieur.

Claudia de Zeeuw is een van de Leidse ondernemers die een pop-upplek heeft gehuurd in het V&D-pand.

Morgen maakt Centrummanagement Leiden het complete overzicht bekend van de invulling van het tijdelijke warenhuis. Het opent op 1 juli voor een periode van negen weken de deuren. Daardoor ontstaat er ook weer de mogelijkheid om door het pand te lopen tussen de Breestraat en de Aalmarkt.

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×