Leidse Lakenfeesten steeds populairder

Met de opening van Leiden Culinair gaan ook de Leidse Lakenfeesten vandaag van start. Naast de bekende onderdelen zoals de Peurbakkentocht en de Dragon Boat Races zijn ook onder meer Leiden Culinair en de Gouden Pet in het programma opgenomen.

Leiden Culinair en de Gouden Pet bestaan dertig jaar en maken er een speciale editie van. Zo kan men dit jaar dineren in een reuzenrad en is de programmering van de Gouden Pet extra uitgebreid. Tijdens de Leidse Lakenfeesten zijn er van donderdag tot en met zondag door de hele stad activiteiten georganiseerd.


Reanne van Kleef sprak met organisator Nilles Raken Over De Leidse Lakenfeesten.

Volgens organisator Nilles Raken worden de Lakenfeesten steeds populairder. “Het aantal inschrijvingen voor de Peurbakkentocht en de Dragon Boat Races neemt steeds verder toe. We hopen dat terug te zien in het aantal bezoekers.”

Cultuur Leiden Lakenfeesten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×