Opsporing Verzocht maakte een reconstructie van de liquidatie die half juni plaatsvond op de hoek van de Rooseveltstraat en de Gieterijstraat. (Foto's: Ricardo Bakker).

Liquidatie Turkse Leidenaar gereconstrueerd

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft gisteren de liquidatie van een 50-jarige man in de Gieterijstraat gereconstrueerd. Op dinsdag 14 juni werd de Leidenaar van Turkse afkomst op de hoek met de Rooseveltstraat beschoten. Hij werd meerdere keren geraakt en overleed later in het ziekenhuis.

De televisieploeg legde gedetailleerd vast hoe de liquidatie had plaatsgevonden. Hierbij werd onder meer gebruikt gemaakt van de in beslag genomen Volkswagen Caddy. Binnenkort zullen de beelden te zien zijn bij Opsporing Verzocht.

Leiden liquidatiegieterijstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×