(Foto's: AS Media).

Politie schiet verdachte neer bij Arendshorst

De man die maandagavond op de Arendshorst gewond raakte is een 40-jarige Leidenaar. Hij moest bij zijn woning worden aangehouden door agenten maar verzette zich daarbij. Toen de verdachte rond 20.00 uur zijn woning verliet kwam het tot een confrontatie met de agenten, die een aantal schoten losten. De man werd geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht.

De man moest, samen met een vrouw, worden aangehouden in verband met een geweldsmisdrijf. Volgens informatie uit onderzoek zou de man in het bezit zijn of kunnen zijn van een vuurwapen. Ook de vrouw is opgepakt.

Schietpartij, verdachte neergeschoten door politie, Arendshorst in Leiden

112 Sleutelstad hoess Schietpartij Arendshorst 2016


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×