Politie schiet verdachte neer bij Arendshorst

14

De man die maandagavond op de Arendshorst gewond raakte is een 40-jarige Leidenaar. Hij moest bij zijn woning worden aangehouden door agenten maar verzette zich daarbij. Toen de verdachte rond 20.00 uur zijn woning verliet kwam het tot een confrontatie met de agenten, die een aantal schoten losten. De man werd geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht.

De man moest, samen met een vrouw, worden aangehouden in verband met een geweldsmisdrijf. Volgens informatie uit onderzoek zou de man in het bezit zijn of kunnen zijn van een vuurwapen. Ook de vrouw is opgepakt.

Schietpartij, verdachte neergeschoten door politie, Arendshorst in Leiden

Delen

14 reacties

 1. De meeste mensen weten niet het hoe en waarom ,wel een mening ,terwijl het niet vast staat wat er precies gaande was ? Sleutel stad moet zich eerst vergewissen of er reden is om te discrimineren zoals sommigen helaas doen als antwoord ! Maar ja, ook Leiden heeft nu ZIJN wild west !

 2. Hoe of wat maakt niet uit, criminelen horen gewoon achter tralies te zitten ongeacht hoe ze er uit zien. Alleen hebben de buitenlanders wel een etnisch monopolie op criminaliteit. Of wilt u dat ontkennen? Kom niet aan zetten van ” ja hier geboren” een muis die wordt geboren in een aquarium is ook geen vis toch? Straf uitzitten en op transport naar eigen land!!

  • Gerard van der Veer op

   Je reageert nu ook al preventief op vragen die niemand je stelt. Gaat het wel goed met je?
   *
   Je redenaties zijn al even zorgelijk. “Criminelen horen achter slot en grendel, ongeacht of ze man of vrouw zijn. Wel hebben mannen een seksemonopolie op criminaliteit. Of wil je dat ontkennen? Kom niet aanzetten met “Mannen hebben recht om op hun gedrag beoordeeld te worden, niet op hun sekse”. Een op de markt rond rennende geplukte kip is ook geen mens, toch? Criminele mannen de cel in en daarna terug de baarmoeder in”.

Je bent nu offline