Tijdens de uitzending van de Zomerse 50 wordt de Sleutelstadstudio uiteraard ook omgetoverd tot een tropisch programmaparadijsje. (Archieffoto's: Chris de Waard).

Zomerse 50 zaterdagmiddag op Sleutelstad FM

De jaarlijkse lijst van zomerhits wordt aanstaande zaterdagmiddag uitgezonden via Sleutelstad 93.7 FM. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zijn de 50 grootste zomerhits aller tijden te beluisteren op dé zender voor Leiden en omgeving. In de Zomerse 50 dit jaar maar liefst 10 hits uit 2016. Dé zomerhit van dit jaar is de nummer 3 in de lijst. Bailar van Deorro en Elvis Crespo.

Sjors-Ruinard-staat-voor-aap.JPGDe lijst wordt jaarlijks samengesteld door de luisteraars van plaatselijke radiozenders in Nederland en België. Het is dit jaar de vierde keer dat Sleutelstad de lijst uitzendt. De presentatie is dit jaar in de vakkundige handen van Maarten Mulder voor de nummer 50 tot en met 26 en Melle Tuik voor de bovenste 25 zomerhits.

Leiden Zomerse 50


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×