Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer overhandigde namens Topsport Leiden de vaandel aan Jan de Knegt van Stichting Gymsport Leiden. (Foto's: Frances van Zeijl).

Gymsport Leiden neemt vaandel in ontvangst

Fusieclub Gymsport Leiden heeft donderdag een officieel clubvaandel in ontvangst mogen nemen. Het vaandel werd aangeboden namens Topsport Leiden en wordt bij de Taptoe en Grote Optocht meteen in gebruik genomen.

Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer liet bij de oprichting van Gymsport Leiden op 6 juli 2016 weten dat hij de nieuwe vereniging graag een cadeau wilde geven. “We mochten zelf bedenken wat”, zegt stuurgroeplid Frances van Zeijl van Gymsport Leiden. “We hebben toen een vaandel bedacht. Heel uniek om dit als beginnende sportvereniging te mogen ontvangen.”


Reanne van Kleef spraak met stuurgroeplid Frances van Zeijl van Gymsport Leiden over het nieuwe vaandel.

Het vaandel zal elk jaar een prominente plek in de taptoe krijgen tijdens Leidens Ontzet. Ook is het vaandel dit jaar te zien tijdens de Grote Optocht. Gymsport Leiden won namenlijk de eerste praalwagenontwerpwedstrijd van de 3 Octobervereeniging. Afgelopen zondag werd de praalwagen getest.

September 2016_0218

Sport Gymsport Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×