Ramses Braakman verkozen tot Machtigste Leidenaar

Zakenblad Leiden Into business heeft gisteravond Rames Braakman van reclamebureau Hart voor de Zaak  gekozen als ‘Machtigste Leidenaar’ van 2016. Op plek 2 eindigde Trudy Kwik van organisatiebureau Kwik Events.

Chris de Waard maakte een reportage rond de verkiezing en sprak met winnaar Ramses Braakman onder meer over zijn plannen voor een evenementencentrum waar ook grote sportwedstrijden gehouden moeten gaan worden. Als dat lukt kan Leiden met een kleinere gemeentelijke sporthal af.

Braakman werd geprezen om zijn maatschappelijke inzet. Met zijn bedrijf ondersteunt hij tal van initiatieven in de stad en ook privé is Braakman op allerlei vlakken actief. Bijvoorbeeld als voorzitter van de vriendenstichting van jongerenhospice Xenia. Ook is hij initiatiefnemer voor een groot eventcentre met 5.000 zitplaatsen. Hij hoopt dat het over vier jaar de deuren kan openen aan de Lammenschansweg op de plek waar nu nog de Gamma is gevestigd.

Trudy Kwik oost in 2016 vooral veel waardering voor het initiatief De Buurt dat afgelopen zomer enkele maanden de stationsbuurt opvrolijkte met tal van activiteiten.

Economie Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×