De vier Leidse ijssportverenigingen hielden gisteravond een droogtraining shorttrack op het Stadhuisplein. (Foto: IHC Leiden).

Eerste droogtraining schaatsclubs op Stadhuisplein

Gisteravond werd door de gezamenlijke Leidse ijsclubs voor het eerst getraind op het Stadhuisplein. De Leidse raadsleden vergaderen elke donderdagavond en zolang de politiek nog niet heeft besloten over een nieuwe schaatshal, zorgen de ijssporters dat ze in beeld blijven.

Dat doen ze onder meer met een wekelijkse ‘droogtraining’ op donderdagavond bij het stadhuis, zodat de politici wekelijks met hun hartenkreet worden geconfronteerd. Deelnemende schaatsverenigingen waren gisteren de Indoor Hardrij Club Leiden (IHC Leiden), de Leiden Lions, Ijsvereniging Leiden en de Kunstschaatsvereniging Leiden.

Leiden Politiek Sport Schaatshal Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×