Eerste droogtraining schaatsclubs op Stadhuisplein

0

Gisteravond werd door de gezamenlijke Leidse ijsclubs voor het eerst getraind op het Stadhuisplein. De Leidse raadsleden vergaderen elke donderdagavond en zolang de politiek nog niet heeft besloten over een nieuwe schaatshal, zorgen de ijssporters dat ze in beeld blijven.

Dat doen ze onder meer met een wekelijkse ‘droogtraining’ op donderdagavond bij het stadhuis, zodat de politici wekelijks met hun hartenkreet worden geconfronteerd. Deelnemende schaatsverenigingen waren gisteren de Indoor Hardrij Club Leiden (IHC Leiden), de Leiden Lions, Ijsvereniging Leiden en de Kunstschaatsvereniging Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.