Geen nieuws over gezondheidstoestand Aad van der Luit

Vanavond vergadert de Leidse gemeenteraad met name over de vorming van een Regioraad. Aan het begin van de vergadering stond burgemeester Lenferink stil bij de zorgelijke gezondsheidstoestand van D66 Leiden raadslid Aad van der Luit die gisteren met hartproblemen is opgenomen in het ziekenhuis.

Chris de Waard sprak na de raadsvergadering met burgemeester Lenferink over Aad van der Luit.

“We weten niet hoe het nu met hem gaat,” zei Lenferink, maar het is allemaal wel zorgelijk. Er gaat een kaart namens alle raadsleden Aad’s kant op.

Aad van der Luit wordt in het LUMC enkele dagen in coma gehouden, Zodra de artsen vinden dat zijn medische situatie het toestaat, wordt hij bijgebracht en wordt meer duidelijk over de schade die hij heeft opgelopen bij de hartproblemen die zich gisteren openbaarden.

Leiden Politiek aadluit


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×