Foto’s en verslag van de Peurbakkentocht

1

Vrijdagavond werd in een stralende zon voor de 32e keer de Peurbakkentocht gehouden als hoogtepunt van de Lakenfeesten. Sleutelstad was erbij en deed verslag in beeld en geluid. Onder meer met onderstaande uitgebreide fotoreportage maar ook middels een live-uitzending in beeld via internet.

Chris de Waard deed voor Sleutelstad verslag van de 32e Peurbakkentocht. Hier een compilatie.

 

Delen

1 reactie

  1. Johan de Beer op

    Het zuipfestijn op het water is weer achter de rug. Wat een herrie, wat een drank. Tot over 12 uur ’s nachts trokken boten de stad uit, de speakers voluit, de motoren voluit, geen rekening houdend met woonbootbewoners. Handhaving? Alleen ’s avonds vroeg voor de sier. Weer een feestje om je lekker te kunnen laten gaan. Ordie knorrie. En natuurlijk zijn er mensen die er wel goed mee om gaan en zich gedragen zoals verwacht mag worden in een dichtbevolkt gebied.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline