De aanleg van de ongelijkvloerse kruising van de Kanaalweg met het treinspoor is klaar. Morgen gaat de Kanaalweg weer open voor het verkeer. (Foto: Chris de Waard).

Werkzaamheden spooronderdoorgang Kanaalweg afgerond

De Spooronderdoorgang van de Kanaalweg is klaar. De afgelopen dagen werd de laatste grote klus uitgevoerd; het asfalteren van de Kanaalweg. De werkzaamheden hebben in totaal anderhalf jaar in beslag genomen.

Op zaterdagochtend 19 augustus kunnen omwonenden en overige geïnteresseerden het eindresultaat van dichtbij komen bekijken. Het autoverkeer wordt in de ochtend omgeleid, zodat het publiek ongehinderd door de tunnel kan lopen, skaten of fietsen.

Vanaf zaterdagmiddag 13.00 uur worden de borden en hekken van de omleidingsroutes weggehaald en is de Kanaalweg weer open voor al het verkeer. Auto’s, fietsers en voetgangers kunnen het spoor vanaf dat moment ongelijkvloers en veilig passeren.

Leiden Leiderdorp Voorschoten Zoeterwoude spooronderdoorgang


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×