Mogelijk oplossing voor AH Kooilaan

12

Er komt nog geen uitspraak in het kort geding dat gisteren plaatsvond bij de rechtbank in Haarlem. AH-franchisenemer Gerrit van Noort die twee supermarkten runt, één in het Brabantse Berghem en een in Leiden op het Kooiplein, wilde Ahold via de rechter dwingen om de twee weken geleden gestaakte leveringen te hervatten.

Het moederbedrijf staakte de bevoorrading van de twee winkels van Van Noort naar verluidt wegens een enorme betalingsachterstand van die laatste bij Ahold. Na twee schorsingen maakten de strijdende partijen bekend opnieuw om tafel te gaan. Een woordvoerder van Ahold liet weten goede hoop te hebben dat er alsnog een oplossing komt.

De winkels in Leiden en Berghem worden sinds twee weken niet meer bevoorraad. Wel zijn de supermarkten tot nu toe elke dag gewoon open, maar de schappen raken steeds leger. Verse producten zoals groente en fruit zijn er al enige tijd helemaal niet meer op voorraad.

De rechter geeft de partijen nu de gelegenheid om alsnog tot een vergelijk te komen en heeft een vonnis daarom uitgesteld.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

12 reacties

 1. Miep Van der Wal

  Zou heerlijk zijn als ik me boodschappen weer bij ah kooiplein kon doen !! Ik wens iedereen van het personeel heel veel sterkte !! Ik mis de vriendelijkheid van de meiden !! Die vriendelijkheid heb ik nog nergens kunnen vinden !! Denk daar maar is over na AH !! Geen oude schoenen weggooien voor je nieuwe hebt !!

 2. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die dit fijn vinden!
  Je kan niet een of andere Gerrit Beunhaas die dit bedrijf runt,
  gewoon je bedrijf om zeep laten helpen!
  Deze Meneer Gerrit heeft Miljoenen schulden en wil en kan niet aflossen!
  Wie is er de Dupe…… het personeel, die alles doet om klanten te blijven trekken.
  De Albert Heijn-vestiging in Berghem biedt op Facebook excuses aan. ,,Wij als personeel van Albert Heijn Berghem kunnen niets meer doen dan hopen op uw begrip.’’ Het winkelpersoneel probeert er tussen de lege schappen het beste van te maken. Afgelopen weekend organiseerden de medewerkers een spelletjesochtend en – middag voor kinderen. Kinderen konden er meedoen aan een speurtocht in de winkel, ze mochten achter de kassa zitten en er was van alles te proeven. ,,Met dank aan de vele kinderen is het een waar succes geworden.’’

  En de klanten natuurlijk, maar … er zit inmiddels een super mooie Hoogvliet tegenover deze AH met parkeergarage!

  En Gerrit…… Waarom……
  Politieke stunt, belastingtruc, wanbeleid….???

  • Gelijk Gerard.
   Maakte me al zorgen over boodschappen doen voor de oudere autochtonen uit Noord.
   De allochtonen kunnen terecht bij die twee Turkse en Marokkaanse kruideniers op het plein.
   Je bedoelt dat er in die nieuwbouw daar tegenover een Jumbo of zo is gekomen ?

Je bent nu offline