(Fotos: Rianca jansen).

Twee Leidse speelsters in Oranje onder 17

De Leidse voetbalsters Jaimy Ravensbergen en Samantha van Diemen zijn geselecteerd voor Oranje onder 17 jaar. Van 1 tot en met 7 oktober speelt dit team in Estland de eerste kwalificatieronde voor het EK in Litouwen. De nummers een en twee plaatsen zich voor de laatste voorronde. Afgelopen zomer kwamen de Nederlandse voetbalsters onder 17 jaar op het EK tot de halve finale.

In Estland worden de volgende wedstrijden gespeeld:

  • Turkije – Nederland, zondag 1 oktober, 13.00 uur, Kadrioru Staadion Tallinn
  • Nederland – Estland, woensdag 4 oktober, 19.00 uur, A Le Coq Arena Tallinn
  • Nederland – Tsjechië, zaterdag 7 oktober, 16.00 uur, Kadrioru Staadion Tallinn

De 16-jarige Ravensbergen begon met voetballen bij het Leidse DoCoS en is inmiddels begonnen aan haar tweede seizoen bij Jong ADO Den Haag. Ook speelde ze al in Oranje onder 16 jaar. Vanavond is Ravensbergen tussen 18.00 en 19.00 uur te horen in het sportprogramma Sport071 op Sleutelstad FM.

Van Diemen is oud speelster van UVS en speelt inmiddels bij CTO Amsterdam, de voetbalschool van de KNVB.

Leiden Sport DoCoS jaimy ravensbergen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×