Raadsleden van alle fracties konden afgelopen avond niet veel meer doen dan Den Boer's besluit respecteren en hem het beste wensen. (Foto's: Chris de Waard).

Oegstgeester wethouder Marien den Boer stopt per direct

Wethouder Marien en Boer (CDA, financiën, zorg en welzijn, sport) legt zijn ambt per direct neer. “Ik wil het wethouderschap voor de volle 100% inzet kunnen doen. Ik merk dat dat me niet meer lukt door diverse omstandighden. Het is op,” zei Den Boer direct na afloop van de commissievergadering waar hij zijn besluit meedeelde.

Chris de Waard sprak Marien den Boer direct na zijn mededeling dat hij per direct stopt als wethouder van Oegstgeest,

Burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest over het vertrek van weer een wethouder.

Fractievoorzitter Eibertjan van Blitterswijk van het CDA Oegstgeest betreurt het dat Den Boer vertrekt, maar respecteert zijn keuze. “Marien heeft in 11 jaar veel voor het CDA en voor het dorp gedaan. Na zijn wethouderschap laat hij Oegstgeest beter achter. De schuldenberg is straks bijna gehalveerd, op het gebied van zorg is veel goed werk geleverd en de sportinfrastructuur in Oegstgeest is sterker dan ooit. Het is heel jammer dat hij stopt, onze fractie en ik kunnen niet anders dan hem danken.”

Oegstgeest Politiek politiek071-20171106


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×