Voorschotense raad verdeeld over keuze lokale omroep

1

De raadscommissie Burger & Bestuur van de gemeente Voorschoten heeft zich vanavond gebogen over de keuze voor een lokale omroep. Net als in Leiden zijn er ook in Voorschoten twee aanvragers. De zittende omroep Holland Centraal (Unity) vraagt om verlenging, de Stichting Lokale Omroep Regio Leiden (Lorelei) is de uitdager en heeft Sleutelstad als partner.

De keuze valt de raadsleden ook in Voorschoten moeilijk.  De raad is dan ook verdeeld. het CDA en ONS Voorschoten neigen naar Unity, de PvdA heeft die voorkeur al uitgesproken. De VVD in Voorschoten kiest voor Sleutelstad en de overige partijen, dat zijn GroenLinks, de SP en D66, hebben hun keuze nog niet bepaald.

 

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline