Informatiebijeenkomst herontwikkeling Scheltema Complex & Energiepark Leiden

Op verzoek van de gemeente Leiden presenteert MeyerBergman Erfgoed Groep op 26 januari de resultaten van de haalbaarheidsstudie voor Creativiteit met een groen aureool, het voorstel voor de herontwikkeling van het Scheltema Complex en het Energiepark in Leiden.

MeyerBergman Erfgoed Groep presenteerde in 2017 het voorstel voor de herontwikkeling van de panden in het Energiepark en het Scheltemacomplex waarbij cultuur, creativiteit en duurzaamheid voorop staan. Hierop tekenden gemeente Leiden en MeyerBergman Erfgoed Groep een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van de panden.

Met de overeenkomst spraken beide partijen af te onderzoeken hoe de panden in Energiepark en het Scheltemacomplex kunnen worden getransformeerd tot een bruisende plek waar cultuur, creativiteit en duurzaamheid centraal staan. De resultaten van dit onderzoek worden nu gepresenteerd.

De organisatie nodigt geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: vrijdag 26 januari
Tijdstip: vanaf 12.30

Locatie: Koetshuis de Burcht – Burgsteeg 13, Leiden
Aanmelden kan tot 25 januari 16:00 via info@watergasfabriek.nl

Meer informatie over het plan: www.watergasfabriek.nl

Advertentie

Leiden Toekomst Energiepark Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×