Storing Waddingerbrug zorgt voor chaos in Leiden

De Waddingerbrug aan het einde van de Haagweg in Leiden gaat sinds 12.15 uur niet meer dicht. De storing zorgt voor een enorme verkeerschaos. De opstaande brug zorgde voor lange files aan beide kanten van de brug. Tientallen wachtende automobilisten besloten om te draaien. Een vrachtwagen welke ook stond de wachten voor de open brug, werd geholpen met keren door andere automobilisten. Een verkeersregelaar regelde het verkeer op de Vinkweg, aan de andere kant van de brug.

Hoe lang het nog gaat duren voordat de brug weer gesloten kan worden, is niet bekend. Medewerkers van de Provincie Zuid-Holland zijn gekomen en de hulpdiensten zijn op de hoogte gesteld van deze verkeersstremming.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden waddingerbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×