Storing Waddingerbrug zorgt voor chaos in Leiden

50

De Waddingerbrug aan het einde van de Haagweg in Leiden gaat sinds 12.15 uur niet meer dicht. De storing zorgt voor een enorme verkeerschaos. De opstaande brug zorgde voor lange files aan beide kanten van de brug. Tientallen wachtende automobilisten besloten om te draaien. Een vrachtwagen welke ook stond de wachten voor de open brug, werd geholpen met keren door andere automobilisten. Een verkeersregelaar regelde het verkeer op de Vinkweg, aan de andere kant van de brug.

Hoe lang het nog gaat duren voordat de brug weer gesloten kan worden, is niet bekend. Medewerkers van de Provincie Zuid-Holland zijn gekomen en de hulpdiensten zijn op de hoogte gesteld van deze verkeersstremming.

Delen

50 reacties

  1. Erick van Es

    En zeker niet even de weg afzetten van af de kruising. Neeee gewoon iedereen de Haagweg op laten rijden. Ook gasten met vrachtwagens. Als of je daar zo lekker kan keren met een 18m. vrachtwagen. Is de zoveelste keer dat die brug in storing staat.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline