De Haarlemmerstraatgarage krijgt er mogelijk drie etages bij.

Haarlemmerstraatgarage mogelijk drie etages hoger

De Haarlemmerstraat parkeergarage aan de Ing. Driessenstraat wordt mogelijk flink verhoogd. De gemeente Leiden start een onderzoek naar uitbreiding met maar liefst negentig extra parkeerplekken verdeeld over drie etages.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Paul Dirkse over het onderzoek naar het ophogen en renoveren van de Haarlemmerstraatgarage.

De gemeente denkt dat de bestaande constructie zo’n uitbreiding kan dragen. Om dat zeker te weten, volgt nu nader onderzoek. Ook wordt in kaart gebracht wat er moet gebeuren om de garage te moderniseren. Zo’n renovatie is nodig om de verouderde garage weer helemaal in lijn te brengen met de huidige wet- en regelgeving.

Advertentie

Leiden Politiek Haarlemmerstraatgarage opgehoogd


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×