(Foto: Gemeente Leiden).

Studenten Journalistiek en Nieuwe Media maken serie interviews met lijstduwers: Hilde Jansen van de PvdA Leiden

Drie studenten van de opleiding Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden hebben een serie radio-interviews opgenomen met de lijstduwers van de negen politieke partijen die in Leiden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart worden gehouden.

Maandag werd het derde gesprek uitgezonden. Sandrine Thelosen sprak met Hilde Jansen. De sociaal bewogen nummer 27 van de PvdA Leiden zat al eerder in de gemeenteraad. Dat ambieert ze nu niet, maar mocht ze met voorkeurstemmen gekozen worden dan neemt 75-jarige Jansen haar plekje wel weer in.

Advertentie

Leiden Politiek lijstduwer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×