Jeroen Kampschreur bij huldiging na WK-goud in 2017 (Foto: Emile van Aelst)

Leiderdorpse huldiging voor zitskiër Jeroen Kampschreur op 29 maart

Na het gouden WK van 2017 was Jeroen Kampschreur een van de favorieten bij het zitskiën op de Paralympics in Pyeongchang. Op de supercombinatie maakte hij zie favorietenrol helemaal waar door goud te winnen. Op de andere onderdelen moest Kampschreur de eer aan zijn concurerrenten laten. Met zeven medailles waren de Paralympics in Zuid Korea de meest succesvolle ooit voor Nederland.

De in Leiderdorp geboren en getogen Kampschreur wordt donderdag 29 maart gehuldigd. De officiële huldiging begint om 18.00 uur op het gemeentehuis van Leiderdorp, Willem-Alexanderlaan 1, 2351 DZ Leiderdorp en om 19.00 uur vertrekt er een stoet naar Brasserie Park voor een vervolg.  Iedereen is van harte welkom.

Advertentie

Leiderdorp Sport Jeroen Kampschreur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×