(Beeld: livestream NOS.)

Beijing071: medaille blijft ook op tweede dag uit voor Kampschreur

Het is Jeroen Kampschreur vanmorgen weer niet gelukt om een medaille op de Paralympische Spelen in Beijing te winnen. De Zitskiër uit Leiderdorp is regerend wereldkampioen op de Super G en stond daarom als één van de favorieten aan de start. Net als gisteren op de afdaling moet hij genoegen nemen met de vijfde plaats.

Met die notering werd hij wel weer de snelste Nederlander, maar daar zal Kampschreur weinig om geven. Zijn missie is duidelijk: paralympisch goud. En het liefst meer dan de ene gouden plak die hij vier jaar geleden in Pyeongchang. Kampschreur komt nog in actie op drie disciplines. Als eerste maandag op de supercombinatie waar hij zijn paralympische titel gaat verdedigen.

Programma Jeroen Kampschreuer
Maandag 7 maart: supercombinatie
Donderdag 10 maart: reuzenslalom
Zaterdag 12 maart: slalom

Leiderdorp Sport Beijing071 Jeroen Kampschreur


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×