Vorig jaar kocht Oudendal het landgoed met kasteel Endegeest. Nu ook het naastliggende park. (Foto: Chris de Waard).

Oudendal Groep koopt ook Park Engegeest

GGZ Rivierduinen heeft Park Endegeest in Oegstgeest verkocht aan de Oudendal Groep. Park Endegeest bestaat uit het receptiegebouw, het dienstencentrum, het gezondheidscentrum, ontmoetingsplek ´t Kruispunt, een parkeerterrein en het bos Endegeest. De Oudendal Groep is sinds medio september 2017 ook eigenaar van het naastliggende deel van het terrein Endegeest, Landgoed Endegeest met het kasteel. Dat as in eigendom bij de gemeente Leiden die het destijds verkocht.

In Park Endegeest wil de Oudendal Groep een innovatief medisch-maatschappelijk woonpark ontwikkelen. In samenspraak met de gemeente Oegstgeest en GGZ Rivierduinen gaat de koper op zoek naar de juiste invulling van het 220.000 m2 terrein en de omliggende gebouwen.

GGZ Rivierduinen blijft actief op terrein Endegeest met diverse gebouwen aan de Zwaluwlaan, Wielewaallaan en de Valklaan. Daarnaast zal het park openbaar toegankelijk blijven, evenals de ontmoetingsplek voor cliënten van GGZ Rivierduinen, ´t Kruispunt.

Leiden Oegstgeest Toekomst Endegeest en Overgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×