(Foto's: Emile van Aelst)

Sail Leiden onder tropische temperaturen geopend

Op het stadsstrand bij Lot & de Walvis werd Sail Leiden gistermiddag officieel geopend. De genodigden genoten bij tropische temperaturen van de schepen die langs voeren. Bij de opening waren ook Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland en cultuurwethouder Yvonne van Delft aanwezig. Beiden waren blij dat de grootste drijvende erfgoedtentoonstelling dit jaar in Leiden plaatsvindt.

De daadwerkelijke openingsact was zowel verrassend als indrukwekkend, een operazangeres in een paraplujurk werd voortgetrokken door twee zwemmers terwijl het publiek kon genieten van haar prachtige stem.

De komende twee dagen staat het Leidse centrum bol van de activiteiten rondom Sail Leiden. Diverse schepen zijn ook van binnen te bezichtigen en speciale watertaxi’s varen langs alle historische schepen in het centrum. Houd ook de Facebooksite van Sleutelstad in de gaten, want Sleutelstad doet regelmatig live verslag van de verschillende activiteiten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×