(Foto's: Emile van Aelst, videostream: Reanne van Kleef).

EL CID dag 4 in beeld: Hortuslunch en Barry Badpak zet LEF op stelten

Tijdens de EL CID-week maken de nieuwe Leidse studenten kennis met Leiden, hun studieomgeving en hun nieuwe studiegenoten. Tijdens het Leids Eerstjaarsfestival (LEF) hadden de studenten gisteren ook hun eerste ontmoeting met Leidse grootheden Barry Badpak.

Of het Leidse muziektrio inmiddels landelijke bekendheid geniet of dat de EL CID-mentoren alle hits deze week in de hoofden van hun pupillen hebben gestampt is niet helemaal duidelijk, maar hits als ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en ‘Hey Hey Decolleté’ werden uit volle borst meegezongen. Ook werd massaal ‘De grasmaaier’ perfect uitgevoerd in Park  Landskroon in Oegstgeest.

Tijdens het LEF was er ook weer een informatiemarkt waar de aankomende studenten kennis konden maken met vele verenigingen en organisaties uit Leiden. Het LEF was de afsluiter van de dag die met een symposium en een lunch in de Hortus botanicus begon.

Vandaag wordt de EL CID-week afgesloten met een Champagnebrunch op de Hooglandse Kerkgracht, gevolgd door het festival Ontzettend Leids in het Van der Werfpark, films in de Leidse bioscopen en een Grill & Chill op het Pieterskerkplein en de Hooglandse Kerkgracht. Om 22.00 uur barst het slotfeest los in In Casa aan de Lammermarkt.

De EL CID week is maandag van start gegaan met de informatiemarkt en de officiële opening. Dinsdag vond onder andere het Springkussenfestival en de watersportmarkt in het Huigpark plaats. Woensdag stond in het teken van sport en cultuur met het sportblok en Wonderland.

Hortuslunch

LEF met Barry Badpak

Advertentie

Leiden Oegstgeest elcid2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×