Ferry Rigault was vorig jaar de winnaar van de vrijwilligersprijs voor personen. (Foto: Emile van Aelst).

Voordrachten voor Leidse vrijwilligersprijs nog tot 22 oktober

De Leidse vrijwilligersprijs 2018 komt er aan. Een vrijwilliger of organisatie voordragen voor die onderscheiding kan tot 22 oktober 2018. Sportclubs, koren, zorgorganisaties, wijkverenigingen, buurthuizen. Vrijwilligers zijn overal en de samenleving kan niet meer zonder. Vrijwilligers verdienen dan ook waardering. Precies daarvoor is de Leidse Vrijwilligersprijs bedoeld.

Iedere individuele Leidse vrijwilliger komt in aanmerking. Ook is er een prijs voor een Leidse vereniging, instelling of organisatie die op een bijzondere manier met haar vrijwilligers omgaat.

Een organisatie of persoon voordragen kan via www.leidsevrijwilligersprijs.nl. Op donderdag 6 december is de feestelijke uitreiking van de Leidse Vrijwilligersprijs 2018 in de Burgerzaal van het Stadhuis.

Advertentie

Leiden Maatschappij Leidse Vrijwilligersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×