Gebr. de Nobel en Nico Rijsbergen winnen Leidse vrijwilligersprijzen

15

Tijdens een feestelijke avond in de Burgerzaal van het stadhuis zijn zojuist de winnaars van de Leidse Vrijwilligersprijs 2018 bekendgemaakt. De jury reikte twee prijzen uit: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs.

Popcentrum Gebr. de Nobel ging er vandoor met de organisatieprijs. Winnaar van de Leidse Vrijwilligersprijs werd  Nico Rijsbergen.

Andere genomineerden voor de Organisatieprijs waren Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp en de Stichting Werfpop. Bij de Leidse Vrijwilligersprijs waren naast Rijsbergen Anneke Jesse, Akke Timmermans en Greetje Pardon de Bes op de shortlist geplaatst.

Delen

15 reacties

  1. Marion Goedhart

    Het was leuk geweest te lezen wie nico rijsbergen is en waarom hij de prijs heeft gekregen. Niet iedereen, waaronder ikzelf, zal hem kennen. Maar vast verdiend!

    • Marathon eten alle vrijwilligers en alle hand en spandiensten voor en na de loop , Sinterklaas huis leiden organisatie , vlietloop organisatie alle lopen in leiden verkeersregelaar en nog veel meer teveel om op te noemen

  2. Met alle vrijwilligers maken we een er een mooie happening van voor Leiden allemaal bedankt jullie zijn stuk voor stuk kanjers !

  3. ron middelkoop op

    Top gebr de nobel, pas nog geweest steve harley and cockney rebel en wende snijders en maan geb datum 24-05-1957

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline