(Foto's: Sleutelstad).

Gebr. de Nobel en Nico Rijsbergen winnen Leidse vrijwilligersprijzen

Tijdens een feestelijke avond in de Burgerzaal van het stadhuis zijn zojuist de winnaars van de Leidse Vrijwilligersprijs 2018 bekendgemaakt. De jury reikte twee prijzen uit: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs.

Popcentrum Gebr. de Nobel ging er vandoor met de organisatieprijs. Winnaar van de Leidse Vrijwilligersprijs werd  Nico Rijsbergen.

Andere genomineerden voor de Organisatieprijs waren Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp en de Stichting Werfpop. Bij de Leidse Vrijwilligersprijs waren naast Rijsbergen Anneke Jesse, Akke Timmermans en Greetje Pardon de Bes op de shortlist geplaatst.

Leiden Maatschappij Leidse Vrijwilligersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×