Gebr. de Nobel en Nico Rijsbergen winnen Leidse vrijwilligersprijzen

15

Tijdens een feestelijke avond in de Burgerzaal van het stadhuis zijn zojuist de winnaars van de Leidse Vrijwilligersprijs 2018 bekendgemaakt. De jury reikte twee prijzen uit: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs.

Popcentrum Gebr. de Nobel ging er vandoor met de organisatieprijs. Winnaar van de Leidse Vrijwilligersprijs werd  Nico Rijsbergen.

Andere genomineerden voor de Organisatieprijs waren Fietsmaatjes Leiden Leiderdorp en de Stichting Werfpop. Bij de Leidse Vrijwilligersprijs waren naast Rijsbergen Anneke Jesse, Akke Timmermans en Greetje Pardon de Bes op de shortlist geplaatst.

Delen

15 reacties

    • Marathon eten alle vrijwilligers en alle hand en spandiensten voor en na de loop , Sinterklaas huis leiden organisatie , vlietloop organisatie alle lopen in leiden verkeersregelaar en nog veel meer teveel om op te noemen

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline