ROOD Leiden in actie tegen huisjesmelkers

Als start van de verkiezing van de slechtste kamerverhuurder van Leiden hebben leden van ROOD Leiden een aantal tenten opgezet op het plein achter station Leiden Centraal. Tezamen vormen de tenten een ‘pop-up huisjesmelkers-museum’ met voorbeelden van misstanden in Leidse studentenhuizen.

Chris de Waard in gesprek met woordvoerder Frank Spijker van ROOD Leiden over de oneervolle verkiezing. Hijs is overigens geen familie van de Leidse bouwwethouder.

Via de website www.huisjesmelkervanhetjaar.nl kunnen ontevreden kamerbewoners hun huisbaas nomineren als slechte verhuurder. De allerslechtste huisbaas krijgt de titel ‘Huisjesmelker van het Jaar’ in de verkiezing die ROOD al tien jaar organiseert.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline