Wat valt er te kiezen bij het waterschap? Partijverschillen, uniek geluid? (Aflevering 7)

Op 20 maart gaan we naar de stembus voor de waterschapsverkiezingen. In de Leidse regio wordt gestemd voor het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Rijnland. In deze serie gaan we in gesprek met zes lijsttrekkers over wat er te kiezen is. Tot en met 17 maart verschijnt er iedere dag een nieuwe aflevering.

Aflevering 7: Partijverschillen, uniek geluid? (Video: Chris Aalberts en Reanne van Kleef).

In de laatste aflevering kijken we terug op deze serie. Er zijn allerlei politieke thema’s in het waterschap de revue gepasseerd. Soms waren de verschillen tussen de partijen groot, soms minimaal. De vraag aan de lijsttrekkers is daarom tot slot wat hun partij in het waterschap zo uniek maakt.

Deze productie is tot stand gekomen met steun van het Leids Mediafonds.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Politiek Regio Voorschoten Zoeterwoude waterschap2019


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×