Opnieuw autobrand in Leiden

12

Opnieuw is Leiden opgeschrikt door een autobrand. Voor de derde keer binnen enkele dagen tijd viel een geparkeerde auto ten prooi aan de vlammen. Dit keer werd een auto in brand gestoken op het Morssingelterrein. Een tweede auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond, raakte door de brand ook beschadigd.

Of er een verband is tussen de autobranden van afgelopen woensdag op donderdagnacht is nog onbekend. Toen raakten in totaal vijf voertuigen zwaar beschadigd door brand. Drie in de Merenwijk en twee in Leiden Zuidwest.

Delen

12 reacties

  1. Susanne van Vliet

    Staan een hoop CCTV camera’s daar… hij is dr nu gloeiend bij neem ik aan…. en nu begin niet over de geile privacy regels….. privacy is toch vvt….

  2. Mensen Camera’s plaatsen dit is niet normaal ze weten niet wat ze mensen aandoen hoop dat ze gepakt worden en snel voor er slachtoffers vallen bij ons was het vlak bij ons huis inclusief mijn auto als er niemand wakker was geworden was het overgeslagen naar de huizen dus normaals camera’s plaatsen ze moeten gepakt worden.

Je bent nu offline