Lucien Geelhoed van Leiden Marketing vertelt over de Leioden Awards. (Foto: Chris de Waard).

Nominatie open voor Leiden Awards

Leiden krijgt er een nieuwe prijs bij. De Leiden Awards. Leiden Marketing wil met de nieuwe onderscheiding Leidenaren in het zonnetje zetten die de stad op een leuke manier in het nieuws krijgen. “Dat kan al iets heel kleins zijn, waardoor Leiden leuk op de kaart wordt gezet,” zegt Lucien Geelhoed van Leiden Marketing. “Bijvoorbeeld een foto van Leiden die je ineens langs ziet komen bij het weerbericht.”

Chris de Waard sprak met Lucien Geelhoed over de nieuwe Leidse prijzen.

Via de website www.leidenawards.nl kan iedereen stadsgenoten nomineren voor de prijs. “Maar je mag ook jezelf voordragen,” zegt Geelhoed die hoopt op veel aanmeldingen. Voor de Leiden Awards zijn twee categorie├źn waarin de prijs wordt uitgedeeld. Professionals en liefhebbers. Nomineren kan tot en met 5 oktober 2019.

Leiden Maatschappij leidenawards


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×