(Foto's: Reanne van Kleef).

Leiden Award voor Rijksmuseum Boerhaave en Leidse Rembrandtdagen

Vandaag zijn voor de eerste keer de Leiden Awards uitgereikt. De door Leiden Marketing ingestelde prijs is voor een persoon of organisatie die Leiden op een positieve manier in het nieuws heeft gebracht. eind oktober werden in twee categorieën elk drie genomineerden bekend gemaakt en vanmorgen werden de winnaars bekendgemaakt en in het zonnetje gezet tijdens de netwerkbijeenkomst ‘Leidsche Plein’ die Leiden Marketing een paar keer per jaar organiseert.

Reanne van Kleef in gesprek met directeur Amito Haarhuis van Rijksmuseum Boerhaave over het winnen van de Leiden Award.

In de categorie ‘professionals’ won Rijksmuseum Boerhaave dat dit jaar de titel European Museum of The Year in de wacht sleepte. Bij de liefhebbers wonnen de Leidse Rembrandtdagen die dit jaar voor de eerste keer werden georganiseerd en heel veel volk op de been brachten.

Reanne van Kleef in gesprek met organisatoren Tjeerd Scheffer en Peter Labrujère van de Leidse Rembrandtdagen over het winnen van de Leiden Award.

 

Cultuur Economie Leiden Maatschappij leidenawards


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×