Leiden Marketing nog op zoek naar genomineerden voor Leiden Awards

Onlangs heeft Leiden Marketing de Leiden Awards in het leven geroepen, waarmee de organisatie inspanningen wil belonen van Leidenaren die onze stad op een mooie en bijzondere manier op de kaart zetten. Van organisatie tot bewoner, iedereen kan inspanningen nomineren. Denk daarbij aan een goede weerfoto bij het Acht Uur journaal, een mooi Leids artikel of een Instagram account met beelden van de stad. Uit alle ingezonden nominaties worden op 22 november twee winnaars gekozen. Nomineren kan nog tot 6 oktober dit jaar via de website.

Leiden Awards
De Leiden Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt en alle ingezonden nominaties worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Gerda Schukking, hoofdredacteur van het magazine Leven. Hierbij zal de jury met name letten op de impact van de ingezonden bijdrage.

Inspiratie en richtlijnen zijn terug te vinden op leidenawards.nl. De winnaars van de Leiden Awards ontvangen naast eeuwige roem een publicatie in Leven! Magazine en een mooi Leids pakket.

Meerdere nominaties binnen
Na de eerste aankondiging ontving Leiden Marketing al een twintigtal nominaties. “En daar zijn we al heel blij mee,” zegt directeur Martijn Bulthuis van Leiden Marketing. “Onze organisatie drijft op samenwerking en versterking. Des te mooier is het dan om te zien dat ook andere organisaties, bedrijven of trotse Leidenaren zich als ambassadeur van de stad opstellen en daarmee ons verhaal krachtiger weten te maken. Dat mag gezien en beloond worden.”

Leiden Maatschappij leidenawards


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×