GODcentre welkom in Voorschoten

Burgemeester Bouvy-Koene van Voorschoten heeft er alle vertrouwen in dat het GODcentre geen overlast zal veroorzaken in de wijk Boschgeest waar de geloofsgemeenschap in oktober heen verhuist. De Leidse Pinksergemeente moet aan de Lammenschansweg wijken voor nieuwbouw en heeft een nieuw onderkomen gevonden in de Moeder Gods kerk aan Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan in Voorschoten.

Chris de Waard sprak met de burgemeester van Voorschoten over de komst van het GODcentre naar Boschgeest.

Op 20 oktober is de feestelijke openingsdienst. Daarbij worden circa duizend mensen verwacht. Toch hoeft de buurt zich geen zorgen te maken over herrie of parkeerdruk. “De parkeerdruk in de wijk is al ontzettend hoog, dus voor de kerk parkeren kan absoluut niet,” zegt de Voorschotense burgemeester Pauline Bouvy-Koene die vanmorgen een vertegenwoordiging van het GODcentre op bezoek kreeg om te overleggen hoe de komst naar het dorp in goede banen gelijk kan worden.

De bezoekers van de zondagse diensten die vanaf eind oktober in de Moeder Godskerk gehouden gaan worden, moeten als ze met de auto komen, bij het treinstation parkeren. Het GODcentre heeft inmiddels een busje aangeschaft en gaat een pendeldienst opzetten tussen trein en kerk, maar de afstand is ook te lopen.

Maatschappij Voorschoten godcentre


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×