(Foto's: AS Media).

Waddingerbrug weer in storing

Net als gisteren is de Waddingerbrug sinds 17.50 uur defect. De slagbomen van de brug blijven dicht en het verkeer moet omrijden. Alleen fietsers kropen met rijwiel en al onder de gesloten bomen door. Net als alle vorige keren is de oorzaak onduidelijk. De provincie Zuid-Holland doet sinds eind augustus onderzoek naar de elkaar in steeds hogere frequentie opvolgende storingen. Eerder bleek onder meer een sensor kapot.

Een woordvoerder van de provincie erkende eerder dat er bij de Waddingerbrug meer aan de hand is en heeft de aannemer van de brug gevraagd om de oorzaak van de vele storingen te achterhalen. Dat is dus nog niet gelukt.

112 Sleutelstad Leiden waddingerbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×