Waddingerbrug blijft open staan

39

Nieuws is het eigenlijk niet meer.  Wel nuttige informatie voor mensen die via de Haagweg in Leiden van en naar de Stevenshof willen: De Waddingerbrug heeft voor de zoveelste keer te maken met een storing. De brug sluit niet meer,  het verkeer loopt vast.

Delen

39 reacties

  1. Helaas is dit inderdaad geen nieuws meer. Tijdens mijn rijtourtjes probeer ik deze brug dan ook te mijden. Ik denk nog steeds dat de koolzure uitstootgassen het electrische inwendige aangetast hebben. Daar hoor je veel over.

    • oh ja, waar hoor je dat dan allemaal? Ik heb er nog nooit van gehoord en waarom we moeten weten dat jij niet over deze brug gaat is mij een raadsel.

    • Ik zou de brug zeker mijden, je paarden te lang stil laten staan tijdens je rijtour is niet goed voor ze met deze kou.

  2. Misschien heeft gemeente Voorschoten de software van de brug gehackt en wil daarmee bereiken dat de Stevenshof weer gemeente Voorschoten wordt, zoals lang geleden.

Je bent nu offline